Web-Design-Brasov-6

Despre noi

ADINTER® se adreseaza exclusiv clientilor persoane juridice (SRL, Intrepindere Individuala, PFA, CMV) in scopul furnizarii pentru uz propriu sau pentru revanzare in magazinele acestora a produselor importate de la producatori din intreaga Uniune Europeana.

Clientii persoane fizice se pot adresa dealerilor ADINTER® din zona lor unde pot gasi aceleasi produse fara costuri suplimentare de transport. Produsele le puteti gasi pe www.magazinul-fermierului.ro

ADINTER® ofera solutii de incalzire pentru terase comerciale sau private, corturi expozitionale sau alte aplicatii outdoor.

De asemenea ADINTER® este furnizor de instalatii complete de cresterea pasarilor / puilor (avicultura), livrate la cheie (siloz, hranire, adapare, ventilatie, iluminare, încalzire, racire si automatizare) cat si de echipamente pentru ferme de vaci si suine, activ pe piata romaneasca din 2002, cu foarte multi clienti satisfacuti.

Ca activitate complementara ADINTER® importa si distribuie in toata tara vinciuri manule de ridicat si de tras marca GOLIATH® , elementi de conectare (coliere, bride de cablu, intinzatoare, ocheti de agatare, carabine, stifturi de siguranta etc.), dozatoare proportionale DOSATRON® , ventilatoare DELTAFAN®, echipamente de racire evaporativa etc..
Succesul companiei se bazeaza pe:

– Intelegerea dorintelor si nevoilor clientului

– O gama larga de echipamente de calitate , care dau posibilitatea alegerii obiective a solutiilor pentru fiecare cerere în parte

– Cercetarea necesitatilor pietei si îmbunatatirea continua a calitatii produselor livrate

– Consultanta oferita clientilor pentru alegerea solutiei corecte pentru fiecare caz specific în parte

Pentru alte detalii asupra echipamentelor ADINTER® dorite vizitati sectiunea corespunzatoare sau contactati-ne.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.