Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Continutul acestui site (adinter.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ADINTER® Este interzisa modificarea, afisarea, distribuirea, publicarea, comercializarea, licentierea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ADINTER®

Utilizarea acestui site se face in totalitate pe contul dumneavoastra. ADINTER® nu este raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea ADINTER®. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor situri. ADINTER® nu poate garanta pentru informatiile prezente pe site-urile la care se face trimitere.

Confidentialiatate 

Informatiile furnizate in momentul utilizarii formularului de contact de pe site-ul nostru (de exemplu: nume, email, firma) precum si orice alt fel de informatii in legatura cu utilizarea serviciilor noastre sunt confidentiale. ADINTER® garanteaza ca nu va utiliza aceste informatii in alte scopuri decat cele pentru care au fost furnizate

Contactează-ne:

Please leave this field empty.