- Ventilatie -

O buna ventilatie este esentiala in toate domeniile industriei. Prin intermediul ventilatoarelor se poate efectua exhaustare (de noxe, de pulberi, etc.), aport de aer proaspat pentru procesul de productie sau pentru personal, destratificare a straturilor orizontale de caldura din cladirile inalte sau orice alta aplicatie ce necesita miscari libere de aer.

De asemenea ventilatia libera este foarte importanta in spatiile comerciale sau de agrement unde se pot folosi ventilatoare de tavan, de exhaustare a aerului viciat,etc.

ADINTER® va ofera posibilitatea rezolvarii majoritatii problemelor specifice prin utilizarea ventilatoarelor;oferite intr-o gama extrem de variata de dimensiuni, debite, presiuni, si variante de angrenare cu motoare electrice mono- sau trifazate.

ADINTER® va ofera ventilatoare de diverse gabarite, debite si presiuni ce se pot folosi in toate domeniile pentru miscarea sau transportul aerului.

Pentru a transporta si/sau distribui aerul pe distante lungi si/sau in mai multe locatii este necesara tubulatura. Aceasta poate fi izolata sau neizolata, metalica, textila, PVC sau din Poliuretan. Fiecare din aceste tipuri de tubulaturi au caracteristici diferite care, in functie de scopul in care se doresc a fi folosite, pot fi avantajoase sau dezavantajoase.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.